CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oferta de cursos per millorar les possibilitats laborals

Oferta de cursos per millorar les possibilitats laborals

26/04/2016

El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament engegarà el 3 de maig un curs de 30 hores dedicat al lideratge d’equips. Encara hi ha places disponibles.

El curs sobre lideratge d’equips té l’objectiu d’oferir eines i millorar habilitats que afavoreixin el rendiment dels equips de treball. La formació, subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya, va destinada tant a persones en situació d’atur com a persones que tenen feina.

Per obtenir més informació, cal posar-se en contacte amb el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC), al carrer de la Pau, 10 o a través del telèfon 93 566 70 04. Hi ha places disponibles.

Altres accions en marxa

Amb l’objectiu també d’ampliar les possibilitats d’ocupació, s’ha posat en marxa el mes d’abril una acció d’alfabetització digital per a la recerca de feina destinada a persones derivades de la Borsa de Treball Municipal.

També a l'abril s’ha iniciat un curs de 310 hores, de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil en què participen una quinzena de persones de la Borsa de Treball i del programa d’inserció laboral “Endavant Jove!”.

Cloenda i acreditacions de dos cursos de formació específica

Fa unes setmanes es van lliurar les acreditacions de la formació dels cursos de conductor/a de carretó elevador i de comptabilitat bàsica.

En el primer les 13 persones participants, inscrites a la Borsa de Treball Municipal, van aconseguir la targeta d’aptitud per conduir un carretó retràctil, un carretó frontal de fins a 10.000 quilos i un transpalet elèctric. En el cas del curs de comptabilitat bàsica, després de les 30 h de durada de la formació, es va celebrar la cloenda al Casal de Cultura i les 14 persones participants van rebre un diploma acreditatiu.

Per aquest curs l’OPEC va comptar amb la col·laboració de l’empresa de formació Femarec i l’ajut econòmic del Consorci per a la Formació Continua de Catalunya.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Cloenda del curs sobre comptabilitat bàsica, al Casal de Cultura
Sessió informativa sobre el curs de monitor/a de lleure
Lliurament de les targetes d'aptitud per conduir carretons
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona