CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament posa a disposició set horts socials

L’Ajuntament posa a disposició set horts socials

24/03/2016

Fins al 6 d’abril romandrà oberta la convocatòria per adjudicar set parcel·les a l’avinguda del Riu Mogent

Les renúncies de diverses persones, titulars de les primeres llicències individuals pel conreu d’horts socials que es van concedir l’any 2014, han deixat sense adjudicatari set parcel·les d’uns 30 metres quadrats cadascuna.

En total són 40 les parcel·les que formen part del programa municipal de conreu d’horts socials i ecològics. L’objectiu es posar a disposició del veïnat un espai verd públic on convisquin el cultiu d’horticultura ecològica per al consum propi amb accions lúdiques i pedagògiques.

Formació per al conreu ecològic

L'Ajuntament properament posarà en marxa un seguit de tallers formatius sobre agricultura ecològica per a les persones adjudicatàries i altres de dinamització sobretot destinades a les associacions que fan ús dels quatre horts comunitaris.

Els horts s’ubiquen en un terreny, amb una superfície aproximada de 3.170 m2, situat al tram final de l’avinguda del Riu Mogent.

Les persones interessades en optar a les set parcel·les disponibles han d’adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al 6 d’abril. Per a l’atorgament de les llicències, que s’adjudicaran per un període de dos anys prorrogables, es tindran en compte criteris de tipus social i econòmic.

Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient
Horts socials al tram final de l’avinguda del Riu Mogent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona