CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova edició del Gran Recapte

Nova edició del Gran Recapte

25/11/2015

Aquest divendres i dissabte, 27 i 28 de novembre, es durà a terme el Gran Recapte, la campanya solidària de recollida d’aliments promoguda pel Banc d’Aliments i Càritas. L’organització a Montornès cerca persones voluntàries que vulguin col·laborar.

Els supermercats Sorli Discau, Dia, Caprabo, Mercadona i BonÀrea col·laboren en el Gran Recapte d’enguany. L’objectiu és recollir productes bàscis com llet, llegums, farina, oli o pasta, per abastar el Banc d’aliments i poder-los repartir entre les famílies que ho necessiten. Segons les dades de Càritas, Montornès és un dels municipis on més aliments es recapten. L’any passat se'n van recollir 10.800 quilos. 

Cerca de persones voluntàries

La recollida d’aliment es fa per mitjà de persones voluntàries que se situen a les sortides dels supermercats. A Montornès, es necessiten encara unes quaranta persones. Com a requisit només hi ha ser major de 16 anys.

Les persones interessades a col·laborar s’han d’adreçar al correu elèctronic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania
Recollida d'aliments del Gran Recapte (Any 2014)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona