CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > En marxa les activitats del Dia Internacional contra la violència masclista

En marxa les activitats del Dia Internacional contra la violència masclista

20/11/2015

Aquesta setmana s’han iniciat les activitats organitzades per la Regidoria d’Igualtat amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la violència masclista. Un any més s’han programat activitats per a joves i persones adultes amb la col·laboració de les associacions socials i esportives del poble.

El lema de la campanya a l’entorn del Dia Internacional contra la violència masclista, torna a ser  “Trenquem el silenci”. En els darrers dies s’han posat en marxa les activitats. L’acte central de la programació serà la lectura del manifest institucional, el proper dimecres, 25 de novembre, en un esdeveniment que tindrà lloc a les 18 h al davant de l’Ajuntament i que també serà de record a les dones assassinades aquest any i a totes les víctimes de la violència mascliste.  L'acte comptarà amb la col·laboració de les 17 entitats signants del Pacte d’entitats de tolerància zero contra la violència masclista que es va iniciar al maig d’aquest any. L'acompanyament musical anirà a càrrec d'una alumna de violoncel de l’Escola Municipal de Música.

D’altra banda, el diumenge 22, l’Associació de Dones per la Igualtat de Montornès (ADIM) ha organitzat una performance, a partir de les 18.30 h, a l’Espai Cultural Montbarri. L'espectacle es titula Dones+ i va a càrrec de la companyia Dansartt de Pilar Merle, sota la direcció de Verònica Blasco. 

Conscienciant des de  la infància

La programació a l’entorn del Dia Internacional contra la violència masclista també inclou activitats per a infants i joves. De fet, diumenge es va fer una sessió de cinema infantil a l’Espai Cultural Montbarri i durant els propers dies hi haurà activitats per al jovent dinamitzades dinamitzades a través de l’Espai Jove del Centre Juvenil Satèl·lit, els serveis d’informació juvenil dels instituts i el Pla de Transició al Treball.

D’altra banda, del 2 al 18 de desembre, l’Espai Cultural Montbarri acollirà l’exposició de l’Institut Català de les Dones “Violència masclista en la parella: Desmuntem mites?”, una mostra que ja es va poder visitar ara fa un any a Can Xerracan i que es complementa amb visites guiades per a alumnes de secundària.

Arxivat a: Igualtat
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona