CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Debat i reflexió sobre el Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord

Debat i reflexió sobre el Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord

13/10/2015

L’Ajuntament prepara la petició de pròrroga per completar el Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord. Aquest dissabte, 17 d’octubre, es durà a terme una sessió de debat per començar a recollir les impressions del veïnat.

Aquest dissabte, 17 d’octubre, de 10.30 a 13.30 h es durà a terme a l’Escola Marinada una sessió oberta a la ciutadania per debatre i reflexionar sobre les actuacions que s’han dut a terme durant els darrers anys en el marc del Projecte d’Intervenció Integral (PII) de Montornès Nord i sobre el que queda per fer a partir d’ara.

Durant aquest mes d’octubre, l’Ajuntament també farà una enquesta per tal de conèixer l’opinió del veïnat de Montornès Nord. Les propostes i suggeriments que es recullin s’integraran en la petició de pròrroga que es presentarà a la Generalitat.

Establint prioritats

El document que s'està elaborant inclourà modificacions per ajustar el projecte a la realitat i per dotar de fons i garantir la continuïtat d’accions socials ja iniciades. Les prioritats són la dinamització social i comunitària, l’habitatge i la millora de l’espai públic i els equipaments.

El PII es va iniciar l’any 2009 amb un pressupost de 9.990.000 euros a finançar a parts iguals per la Generalitat (amb fons de la Llei de barris) i l’Ajuntament. Actualment, la Generalitat deu 1,6 milions d’euros al Consistori.

Les actuacions de la Llei de barris de Montornès Nord a debat: el dissabte 17 d'octubre de 10.30 a 13.30 h, a l'Escola Marinada. Hi haurà servei d'acollida infantil i esmorzar. Cal confirmar assistència a l'Oficina del barri

Arxivat a: PII Montornès Nord, Ciutadania
Mercat de segona mà a la plaça del Poble. Una de les accions socials incloses al PII. (Imatge d'arxiu)
El cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona