CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Formació en eines 2.0 per a les entitats

Formació en eines 2.0 per a les entitats

28/09/2015

Durant el mes d’octubre es duran a terme dues sessions gratuïtes per ajudar les entitats del poble a conèixer Facebook i utilitzar-lo en el seu dia a dia. La formació s’inclou en el projecte “Les entitats al dia!”. Hi ha temps d’inscriure-s’hi fins al 2 d’octubre.

La utilització de Facebook com a eina de comunicació i promoció de les entitats centrarà dues sessions que es duran a terme els dies 5 i 19 d’octubre. Aniran a càrrec de l’empresa local Tu pueblo digital. L’objectiu és que les associacions coneguin les potencialitats de Facebook per treure’n tot el profit i usar-lo de forma més eficaç.

Les sessions formen part del projecte “Les entitats al dia” que s’ha posat en marxa aquest any i que preveu formació en aquells aspectes que més preocupen les entitats i que es resumeixen en quatre àrees de coneixement: eines 2.0, àmbit legal per a la gestió, mesures de prevenció en l’organització d’actes a l’espai públic i dinamització.

Fins ara s’han dut a terme sessions dedicades a comptabilitat, remuneració a col·laboradors  i aspectes legals derivats dels canvis en la legislació aplicats pel govern de l’Estat.  A partir de  novembre se’n faran sobre la responsabilitats de les juntes de les entitats i la llei de transparència, l’impost de societats, protecció de dades de caràcter personal, generació de blogs i la utilització d’eines com Google+.

“Les entitats al dia”, no només formació 

A més del programa de formació, el projecte “Les entitats al dia” inclou un servei d’assessorament jurídic i de gestió econòmica, i el portal www.entitatsmontornes.cat

Es tracta d’un espai a la xarxa per a les entitats, engegat fa uns mesos, que els permet dinamitzar la seva activitat i compartir recursos.

Arxivat a: Ciutadania
Sessió formativa a entitats (febrer de 2015)

Arxius adjunts

  • Les entitats al dia! (PDF, 2,07 MB)
    El díptic amb els serveis i la programació d'activitats en format pdf
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona