CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mons Observans i Can Sala en família

Mons Observans i Can Sala en família

25/09/2015

El jaciment romà i la casa rural Can Sala de Montornès han posat en marxa una col·laboració amb activitats relacionades amb l’arqueologia i la natura. Es desenvoluparan els quatre diumenges del mes d’octubre i s’adrecen a un públic familiar.

Mons Observans i Can Sala han decidit tirar endavant una proposta conjunta de promoció turística destinada a un públic familiar. El paquet inclou un taller infantil d’arqueologia i una visita guiada al jaciment romà; a més d’una visita a la granja i al nucli zoològic de Can Sala, un dinar al restaurant de la casa rural i activitats infantils. És la primera experiència d’aquestes característiques que es du a terme al municipi. El preu per als infants serà de 21,50 € i per a les persones adultes de 30,50 €.

Les reserves s’han de fer amb un mínim de 7 dies d’antelació a Can Sala. La proposta s’ha inclòs dins del portal turimevalles.com, promogut pel Consell Comarcal. 

Nova temporada de visites

Al marge de la novetat que representarà la col·laboració amb Can Sala durant l’octubre, el jaciment Mons Observans ja ha iniciat la temporada regular d’obertura al públic. Obre els diumenges d’11 a 14 h, amb visites guiades a les hores en punt.

Arxivat a: Patrimoni històric
Aula d'arqueologia

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona