CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El 6è concurs la “Samarreta Viatgera” recull mig centenar de fotografies

El 6è concurs la “Samarreta Viatgera” recull mig centenar de fotografies

22/09/2015

Antonio Pérez ha guanyat el primer premi amb una foto feta a Fuerteventura, Manuel Villén, el segon amb una instantània presa a Cambodja i Josefa Rubí, el tercer amb una imatge de la samarreta captada a Peñíscola.

El concurs la “Samarreta Viatgera” ha rebut en la seva sisena edició, un total de 55 fotografies en què es pot veure la samarreta de la Festa Major voltant pel món.

El primer premi ha estat per a una fotografia de José Antonio Pérez a l’illa de Fuerteventura. Amb aquesta distinció, s’ha emportat una capsa regal per valor de 79.90 €. Pérez és membre de l’Associació Fotogràfica Montornès i, a l’abril va guanyar el tercer premi del Concurs  fotogràfic de la Mitja Marató de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca.

Manuel Villén ha estat segon amb una instantània que va fer durant el seu viatge a Cambodja. Ha estat premiat amb una capsa regal per valor de 49.90 €.

Finalment, Josefa Rubí, amb una fotografia feta a Peñíscola, ha obtingut el tercer premi del concurs, per una capsa regal per valor de 29.90 €. 

La samarreta, més viatgera que mai 

En aquesta edició la samarreta de la Festa Major ha fet força quilòmetres a la maleta dels veïns del poble que se l’han endut i l’han immortalitzada a països llunyans com els Estats Units, Japó, Cambodja o Mèxic. La samarreta, però, també ha fet turisme de proximitat com testimonien dues de les fotografies guardonades. Les instantànies presentades es poden visionar en una pantalla instal·lada a la recepció del Casal de Cultura.

Arxivat a: Cultura i festes
Guanyadors del concurs "La Samarreta Viatgera". D'esquerra a dreta: Josefa Rubí, José Antonio Pérez i Manuel Villén.
Primer premi: José Antonio Pérez
Segon premi: Manuel Villén
Tercer premi: Josefa Rubí
Un moment de l'acte de lliurament de premis, al Casal de Cultura
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona