CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El projecte montornesenc “IGUALant relacions” formarà part del recull de bones pràctiques de la Direcció General de Joventut

El projecte montornesenc “IGUALant relacions” formarà part del recull de bones pràctiques de la Direcció General de Joventut

23/07/2015

El projecte es destina a joves d’entre 16 i 18 anys i pretén fomentar el debat i la reflexió a l’entorn de la igualtat de gènere i a favor d'unes relacions afectives lliures de violència.

La Direcció General de Joventut de la Generalitat incorporarà en el recull de bones pràctiques que està elaborant el projecte IGUALant relacions. Aquesta iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament té l’objectiu de sensibilitzar el jovent sobre la igualtat de gènere aplicada a les relacions socials, afectives i de parella.

Inclou dos tallers destinats a joves d’entre 16 i 18 anys. El projecte es va estrenar el mes de desembre amb alumnes del Pla de Transició al Treball i es tornarà a desenvolupar el curs vinent. Properament també s’incorporarà al Catàleg d’Activitats Educatives que ofereix l’Ajuntament. 

Aprenent a identificar la violència i les desigualtats
L’experiència amb joves demostra que distingeixen fàcilment situacions explícites de desigualtat o violència, quan s’expressa físicament o amb insults, però existeix certa dificultat per identificar-les quan es presenten de forma més subtil. És per això, que una de les finalitats dels tallers és donar eines a adolescents i joves per ajudar-los a identificar situacions i missatges que poden fomentar la desigualtat o contenir indicis de violència de forma encoberta. 

Experiència compartida
Representants del Departament de Joventut van participar el 7 de juliol a Barcelona en una jornada tècnica organitzada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat. Allà van compartir el projecte IGUALant relacions amb altres professionals de joventut i de diversos àmbits.

Arxivat a: Joventut
Sessió dinàmica amb joves (Imatge d'arxiu - Dept. de Joventut)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona