CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més canals per participar al Concurs "La Samarreta Viatgera"

Més canals per participar al Concurs "La Samarreta Viatgera"

14/07/2015

L’Ajuntament convoca, per sisè any consecutiu, el concurs de fotografia "La Samarreta Viatgera” que té la samarreta de Festa Major com a protagonista. Ja l'any passat les fotografies es podien presentar físicament o via instagram. En aquesta edició també es pot participar per correu electrònic.

Amb l'objectiu de facilitar al màxim la participació a aquest concurs que cada vegada té més adeptes, les bases inclouen, en aquesta edició, la possibilitat de participar-hi per tres vies: lliurant les fotografies físicament al Casal de Cultura; per correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o via Instagram, amb el hashtag #svmontornes15. 

L'objectiu del concurs, que arriba a la sisena edició, és aconseguir instantànies on es vegi la samarreta de la Festa Major 2015. La imatge pot haver estat realitzada al mateix municipi o a qualsevol lloc del món.

En aquesta edició s'atorgaran tres premis consistents en una capsa regal d'una experiència a triar, per valor de 79,90 €, 49,90 € i 29,90 €, respectivament.

Les fotogtafies es podran presentar físicament al Casal de Cultura de l'1 al 10 de setembre, en l'horari de l'equipament (de 15.30 a 20.39 h). Si els treballs es presenten per correu electrònic o via Instagram es podran presentar fins un minut abans de la mitjanit del dia 10. El lliurament de premis tindrà lloc el 17 de setembre a les 19 h, al Casal de Cultura.

La samarreta de Festa Major

Aquest any la samarreta de Festa Major és una creació de Sergi López. Ha estat la proposta més votada en el procés desenvolupat en els darrers dies en què s’han recollit 810 butlletes. El disseny ret homenatge a la colla de Drac i Diables que enguany celebra el 30 aniversari.

Es pot adquirir als següents establiments col·laboradors:

  • Frutos secos y pastas IKE (C.Major, 16)
  • Sabateria El Gato con Botas (C. de Jaume Balmes, 12)
  • Alimentación La Rubia (C. de la Llibertat, 5) 
Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de promoció del concurs "La Samarreta Viatgera" 2015

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona