CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Prop de 250 infants participen en les activitats del Casal d’estiu

Prop de 250 infants participen en les activitats del Casal d’estiu

29/06/2015

Aquest dilluns s’han posat en marxa les activitats a l’Escola Can Parera. El centre d’interès d’enguany és el foment de la lectura.

Aquest dilluns les carteres i els llibres de text han donat pas a les motxilles, cantimplores i carmanyoles.  Prop de 250 infants han començat el Casal d’estiu, que en aquesta edició es desenvolupa a l’Escola Can Parera.

Gairebé la meitat  són infants de p3, p4 i p5. La resta van de primer a sisè de primària. El centre d’interès del Casal d’estiu és el foment de lectura a través dels contes i dels còmics.

Durant cinc setmanes, els infants participaran en jocs, tallers i faran excursions per conèixer l’entorn. El Casal compta amb un servei d’autobús gratuït entre Montornès Nord i l'escola, i ofereix serveis optatius d’acollida i menjador. 

Gestió directa per part de l’Ajuntament
En la línia del que ja s’està duent a terme en altres serveis com els que es presten al Casal de Cultura, la contractació de l’equip que condueix les activitats, integrat per una trentena de monitors, s’ha fet a través de l’empresa pública Montornès Serveis i Manteniments, SL, en lloc de l'adjudicació a una empresa externa.

L'objectiu és millorar la coordinació amb la resta de serveis municipals, optimitzar recursos i, alhora, millorar les condicions laborals de les persones contractades.

 

Arxivat a: Ciutadania, Joventut
Un grup dels més petits
El Casal d'estiu es desenvolupa, en aquesta edició, a l'Escola Can Parera
Casal d'estiu 2015
.
Un altre grup del Casal d'estiu
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona