CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini d'inscripcions i sol·licitud d'ajuts per a les activitats d’estiu 2015

Obert el termini d'inscripcions i sol·licitud d'ajuts per a les activitats d’estiu 2015

22/05/2015

El termini d'inscripció al Casal d'estiu romandrà obert fins al divendres, 5 de juny. Les inscripcions a les Colònies romandran obertes fins a exhaurir les places disponibles. Els ajuts es poden sol·licitar fins al l'11 de juny per al Casal d'Estiu i els campus esportius, i fins al 3 de juliol per a les Colònies.

Un any més s'han obert els terminis d'inscripció per a les activitats d'estiu que es duran terme a Montornès organitzades per l'Ajuntament i les entitats esportives locals. Es podran formalitzar al Centre Juvenil Satèl·lit i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. A banda d'omplir la fitxa corresponent, per formalitzar la inscripció cal aportar una fotografia tipus carnet de l'infant, una fotocòpia del número de compte on figuri la persona que n'es titular, una fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de família nombrosa o monoparental (si és el cas).

Casal d'estiu i colònies
La proposta de Casal d'Estiu manté la mateixa estructura d'edicions anteriors. Enguany es desenvoluparà a l'escola Can Parera, del 29 de juny al 31 de juliol. S'adreça a infants des de P3 fins a 1r d'ESO acabat. Les famílies poden escollir les setmanes que més els interessin i serveis optatius d'acollida, menjador i transport. Les inscripcions es podran formalitzar fins al 5 de juny.

Les Colònies, gestionades per l'Esplai Panda, es faran del dissabte 25 de juliol al dissabte 1 d'agost a la casa El Molí de la Riera (S. Pere de Torelló, Osona). S'adrecen a infants i joves des de P5 fet fins a 4t d'ESO acabat. El dissabte 30 de maig a partir de les 17.30 h l'Esplai celebrarà la festa de presentació de les colònies a la plaça de Pau Picasso. Les inscripcions romandran obertes fins a exhaurir les places disponibles.

Esport a l'estiu
Una vegada més, les entitats esportives locals s’han implicat en l’organització d’activitats d’esport i oci per als més joves. Se n’ocuparan el Club de Futbol Montornès, el Club de Karate, el Club de Tennis i el Bàsquet Vila de Montornès. Per primera vegada hi haurà un Campus organitzat per l'A.E. Montornes Futbol Sala i un Campus Esportiu gestionat directament per l'Ajuntament.

Ajuts per a les activitats
L’Ajuntament dedicarà 10.000 € en ajuts a les famílies que més ho necessitin. Es poden sol·licitar fins al  l'11 de juny per al Casal d'Estiu i els campus esportius, i fins al 3 de juliol per a les Colònies. S'han de presentar al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Joventut
Jocs d'aigua a la Festa de Famílies (Casal d'Estiu 2014)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona