CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Institut Marta Mata, premiat en el videoMAT 2015

L’Institut Marta Mata, premiat en el videoMAT 2015

20/05/2015

Un grup d'alumnes de l’institut Marta Mata ha estat premiat pel jurat de videoMAT 2015, un concurs creat per explicar visualment problemes matemàtics. Han assolit un dels premis especials en la categoria de 1r a 3r d’ESO per un treball titulat “Com és de gran 1 metre cúbic?”.

Ruth Pajuelo, Estrella Gil i  Marc Gallardo, alumnes de l’institut Marta Mata són els artífex del vídeo "Com és de gran 1 metre cúbic?" mereixedor d'un dels premis especials atorgats pel jurat del certàment videoMat2015.

El vídeoMAT és un projecte impulsat pel Departament d'Ensenyament, en col·laboració amb el Museu de Matemàtiques de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i el programa Quèquicom de TV3, entre d'altres,  en el qual l'alumnat crea vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

El treball presentat per l'Insitut Marta Mata explica, de forma original, quan ocupa en l'espai 1 metre cúbic, equivalent a 1.000 brics de llet d'un litre. S'ha endut un dels dos premis especials lliurats en la categoria de 1r a 3r d'ESO, en què han participat 56 vídeos d'instituts d'arreu de Catalunya.

Aquest divendres, 22 de maig, es durà a terme la cerimònia de lliurament de premis. Serà a les 17 h, a l'Institut d'Estudis Catalans.    

Arxivat a: Educació
Captura d'un dels fotogrames del vídeo
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona