CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament assumirà la construcció de la nova escola Palau d’Ametlla

L’Ajuntament assumirà la construcció de la nova escola Palau d’Ametlla

31/03/2015

El Consistori i la Generalitat han arribat a un acord per engegar el projecte de construcció del nou edifici de l’escola Palau d’Ametlla. El pressupost de 2015 inclou una partida econòmica que permetrà començar els treballs de redacció del projecte tècnic.

L’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament han acordat que el Consistori assumirà la redacció del projecte i la construcció amb la supervisió de la Generalitat del nou edifici de l’Escola Palau d’Ametlla, a la zona de Can Parera.

El conveni entre ambdues administracions, que es presentarà a l'aprovació del Ple en la sessió del mes de maig, inclou un segon acord relacionat amb el compromís de la Generalitat de dur a terme actuacions de millora en la resta d'escoles de primària del poble.

El pressupost  municipal de 2015 ja recull una dotació de 100.000 euros per cobrir les primeres despeses del nou centre de l'Escola Palau d'Ametlla.

La nova pista polivalent serà l'equipament esportiu de l'escola

L’any passat l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament ja van avançar en l’actuació del nou centre de primària i van acordar que la pista polivalent que s’està construint a tocar dels terrenys destinats a l’escola, s’incorporarà com a equipament esportiu del centre.

Abans es van adequar els terrenys anivellant-los d’acord amb els criteris d’inundabilitat que marca l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Arxivat a: Educació
Actual emplaçament de l'Escola Palau d'Ametlla al carrer de Sant Isidre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona