CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un total de 565 sol·licituds s’han presentat per optar als llocs de treball de la Zona Esportiva Municipal

Un total de 565 sol·licituds s’han presentat per optar als llocs de treball de la Zona Esportiva Municipal

30/03/2015

L’Ajuntament ha registrat 565 sol·licituds per accedir als 22 llocs de treball per a la Zona Esportiva Municipal. L’alt volum de sol·licituds a comprovar i valorar alentirà els processos de selecció, i per tant, retardarà la data d’obertura de les instal·lacions esportives.

En la convocatòria es sol·licitaven 8 perfils professionals per a 22 llocs de treball que incloïen 5 recepcionistes, 2 monitors/res per a la sala de fitness, 1 coordinador/a d'instal·lacions esportives, 2 oficials de 1a de manteniment de serveis, 1 auxiliar administratiu/iva, 4 monitors/res d'activitats dirigides aquàtiques, 4 monitors/res d'activitats dirigides de sala i 3 monitors/res de socorrisme.

Acabats els terminis de lliurament de sol·licituds, el darrer es va tancar divendres dia 27, l’Ajuntament processa i comprova en aquests moments les dades de les persones candidates a optar als llocs de treball. Donat el volum d’instàncies, un total de 565 sol·licituds, els processos de selecció s’alentiran, i per tant, això influirà en l’obertura de les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal.

Arxivat a: Ocupació
Zona Esportiva Municipal
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona