CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Compromís i sensibilització de les entitats contra la violència masclista

Compromís i sensibilització de les entitats contra la violència masclista

27/03/2015

Una trentena d’entitats locals participen aquests dies en un taller de sensibilització contra la violència masclista, organitzat per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat amb el suport de la Diputació de Barcelona. També es treballa per engegar la redacció d'un Pacte social de les entitats de tolerància zero davant d'aquesta xacra.

La informació i sensibilització de les entitats contra la violència masclista és l'objectiu dels tallers que s'estan desenvolupant aquests dies organitzats per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat amb el suport de la Diputació. Hi participen una trentena d'entitats i associacions locals. 

Durant les sessions s’ha donat a conèixer el protocol municipal per l’abordatge de la violència masclista, aprovat al novembre de 2013 pel Ple de la Corporació. Les associacions també han rebut nocions sobre orientació a les víctimes i els mecanismes d’ajuda existents per als casos de violència de gènere.

En una altra fase, les persones participants han parlat de la realitat de la seva entitat en relació a aquesta problemàtica i han debatut sobre el paper de la dona en la societat.

A partir d''aquestes sessions es preveu avançar en la redacció del Pacte social de tolerància zero davant la violència masclista que estarà obert a totes les entitats i associacions del poble. 

Els tallers formen part de la programació organitzada a Montornès a l'entorn del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. 

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
Taller d'informació i sensibilització per a entitats contra la violència masclista
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona