CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Clara Angélica Esparza i Ivan Límia, millors atletes de Montornès de la 22a Mitja

Clara Angélica Esparza i Ivan Límia, millors atletes de Montornès de la 22a Mitja

20/03/2015

L’organització de la Mitja ha dut a terme aquesta setmana el lliurament de premis als millors atletes locals de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca que van participar a la cursa. També s’han lliurat les donacions solidàries a Càritas Montornès i Creu Roja Granollers, que aquest any han superat els 3.000 euros.

El lliurament de premis als millors esportistes locals de la 22a Mitja Marató es va fer dimecres a l’Hotel Mercure, en un acte que va comptar amb la participació de José A. Montero, Antoni Guil, Oriol Safont i Rafel Ros, alcaldes de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca, respectivament.

El president del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre, el director de la planta d’Henkel Ibèrica, Jordi Juncà, i representants de Càritas Montornès i Creu Roja Granollers, també van ser presents a l’acte.

Clara Angélica Esparza i Ivan Límia, tots dos veterans en competicions d’aquest caire, van ser els millors atletes locals de Montornès. Esparza va fer un temps de 1:29:21, mentre que Límia va ser segon, completant el recorregut en 1:10:55. Mireia Serrat i Héctor González van ser els millors de Montmeló, mentre que els premis a millor atleta local de Vilanova els van rebre Silvia Cedillo i Antonio Huerga. Finalment, Vanessa Sancho i Xavi Reyes van ser els millors atletes locals de La Roca. A la Cursa dels 6km es premiava únicament al primer i primera local, que van ser Montse Mas i Driss Lakhouaja, tots dos del CA Montornès.

A més, els primers atletes locals al pas per la meta de La Roca, Clara Angélica Esparza i Oscar López, van rebre un obsequi lliurat per Pere Portell, representant de Elskekorrenmolt. 

La Mitja, una competició solidària

A l’acte de dimecres també es van lliurar les donacions solidàries, que enguany han superat els 3.000 euros. Càritas Montornès va rebre una donació de 1.500 euros, aconseguida amb els diners de les 500 inscripcions dels infants que van participar a la Mini Solidària.

L’Assemblea Comarcal de Creu Roja de Granollers va rebre 1.750 euros, procedents de les donacions que l’empresa Henkel i la Mitja fan aportant  0,50€ per cada inscripció a la Mitja Marató i a la Cursa dels 6 quilòmetres.

Arxivat a: Ciutadania, Esports
Foto de família amb els representats polítics, organitzadors, premiats i entitats
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona