CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El montornesenc José Luis Cano guanya el concurs de curtmetratges Gra d’Or dins la categoria “Granollers”

El montornesenc José Luis Cano guanya el concurs de curtmetratges Gra d’Or dins la categoria “Granollers”

28/02/2015

Ciutat Esperança ha estat l’obra premiada dins de la categoria “Granollers” en la primera edició del concurs de curtmetratges Gra d’Or, organitzat per l’equipament juvenil de Granollers. L’autor d’aquest treball és el jove montornesenc José Luís Cano. 

La pel·lícula, que ja es pot veure al canal de youtube del GRA, mostra les recompenses que rep una persona quan ajuda els altres. El curtmetratge ha estat dirigit, gravat i editat per Cano, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, i compta amb un repartiment d'actors i actrius format també per joves del poble: Àngel Blanco, Ana Escañuela, Verónica Basquens, Jennifer Cervantes, Esteban Mogas i Carlos Javier Morcillo.  

Els treballs Soy la aguja de mi pajar i Ovnipresente ha estat les obres guanyadores dins la categoria lliure del Gra d’Or. 

El concurs Gra d'Or està destinat a joves d'entre 16 i 35 anys i té com a objectiu donar a conèixer nous creadors de l'àmbit audiovisual. En la primera edició s’han presentat tretze projectes, onze en la categoria lliure i dos en la categoria "Granollers”. 

Arxivat a: Ciutadania, Joventut
José Luís Cano i Jordina Torné, dos dels guanyadors del "Gra d'OR". Foto: grajove.cat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona