CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ja és al carrer el darrer número de la revista 'Dalmanla' del CEMV

Ja és al carrer el darrer número de la revista 'Dalmanla' del CEMV

28/01/2015

El Centre d’Estudis de Montornès (CEMV) ja ha posat a la venda el quart número de la revista ‘Dalmanla’. La publicació del nou exemplar ha coincidit amb la presentació d’un calendari triangular de 2015 amb imatges antigues del Montornès agrari.

Ja ha arribat a les llibreries el quart número de la revista ‘Dalmanla’, una publicació de caràcter cultural i patrimonial que el Centre d’Estudis de Montornès (CEMV) edita anualment amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En aquesta publicació, amb 52 pàgines i una tirada de 600 exemplars, el tema central és un article d'Ana Díez sobre l’arribada de dones vingudes d’arreu del món al poble des de la dècada dels seixanta. Díez, membre del CEMV i informadora juvenil a Montornès, integra en el reportatge diverses entrevistes amb dones immigrants.

Un quart número acompanyat de novetats

La revista estrena una nova secció d’entrevistes per conèixer diverses perspectives sobre les tradicions festives al poble. En aquesta ocasió han participat representants de la Coral La Lira, l’Hermandad Rociera de Nuestra Señora del Carmen, la Colla de Drac i Diables i la Colla de Gegants.

Juntament amb el nou número de Dalmanla, el CEMV va presentar, fa uns dies a la Biblioteca, un calendari triangular de 2015 amb imatges antigues del Montornès Agrari. Les instantànies mostren els antics carrers, masies i camps al segle XIX.

La revista es pot comprar a les llibreries Enric i Esplai i a la botiga Frutos Secos IKE per un 1,50 euros, i el calendari a 2 euros.

 

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Portada del quart número de la revista 'Dalmanla'
Presentació del nou número
Calendari agrari 2015 de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona