CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montbarri aixeca el teló!

Montbarri aixeca el teló!

26/01/2015

L’Espai Cultural Montbarri disposarà, a partir del 31 de gener, d’una programació estable d’arts escèniques. El programa es presenta sota el títol “Montbarri aixeca el teló” i es renovarà trimestralment. El primer espectacle serà una sessió de cinema amb la pel·lícula d’animació “El bosc en perill”.

L’Espai Cultural Montbarri obre una nova etapa amb la posada en marxa d’una programació estable d’espectacles que complementarà el gruix d’activitats que ja s’hi duen a terme. La presentació de Montbarri aixèca el teló es durà a terme el 31 de gener, a les 19 h, coincidint amb la inauguració al mateix Espai Cultural de l’exposició Caricatures i expressions de Dionisio Portela. Abans, però, a les 17.30 h es projectarà la primera proposta del cicle, la pel·lícula d'animació "El bosc en perill".

Propostes i espectacles per al públic familiar

Durant el primer trimestre i sota el nom Comença la funció es podran veure mitja dotzena de propostes que combinen cinema, teatre, ball i música i s’adrecen al públic familiar.

La primera serà la projecció de la pel·lícula d’animació infantil El bosc en perill. Durant el mes de febrer hi haurà un ball de disfresses amb el grup Grimpallunes i l’espectacle musical multilingüe per a la primera infància Osset Meu & The Sound box de la companyia amb la Bruc Brothers Company. Al març, l’oferta inclou un concert a càrrec d’alumnes de cant de l’Escola Municipal de Música, l’espectacle Maria Canta copla de Maria Rodés i Contes de la Mediterrània amb les germanes Baldufa a càrrec de la companyia Tanaka Teatre.

Per tal de celebrar l’inici de la programació i donar-la a conèixer, les activitats d’aquest trimestre seran gratuïtes.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, PII Montornès Nord
Montbarri aixeca el teló

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona