CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que compleixi el seu compromís amb les escoles bressol municipals

L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que compleixi el seu compromís amb les escoles bressol municipals

21/01/2015

El Ple ha aprovat una moció per demanar a la Generalitat que compleixi la legislació per al finançament de les escoles bressol de titularitat municipal.

En la sessió ordinària del mes febrer, el Ple Municipal ha aprovat una moció en què es demana a la Generalitat que inclogui en el pressupost del Departament d’Ensenyament de l’any 2015 una partida específica i amb la suficient dotació econòmica per fer front al finançament de les escoles bressol de titularitat municipal, tal com recull la Llei d’Educació de Catalunya (LEC).

El document recorda que en el Projecte de Pressupost de la Generalitat per a l’any 2015 s’ha eliminat la partida destinada a finançar les escoles bressol municipals. A partir d’ara seran les Diputacions les que assumiran part del fianançament i això, segons la moció, significa que la Generalitat es desentén de les seves responsabilitats i, per tant, incompleix directament la LEC.

La moció, que inclou la reprovació de la Consellera d’Ensenyament Irene Rigau per la seva actitud en relació a aquest tema, també demana el compliment dels acords signats amb les entitats municipalistes per al finançament de les escoles bressol de titularitat municipal incomplerts des de l’any 2011.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Instal·lacions de la Llar d'Infants Pública el Lledoner
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona