CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El projecte de creació d’un comerç d’articles de segona mà guanya la primera edició dels Premis Emprèn

El projecte de creació d’un comerç d’articles de segona mà guanya la primera edició dels Premis Emprèn

21/11/2014

Aquest divendres s’han lliurat els Premis Emprèn 2014 convocats per l’Ajuntament. El guanyador del primer premi de 6.000 euros ha estat Maties Cros per la seva proposta d’obrir un establiment d’articles de segona mà al barri de Montornès Nord.

El jurat del Premi Emprén ha hagut d’escollir entre els cinc projectes que s’han presentat a la primera edició del concurs d’emprenedoria social Emprèn.

Els premis pretenen fomentar la creació de projectes socials que proposin actuacions de millora per al barri de Montornès Nord i estan vinculats al Projecte d’Intervenció Integral del barri.

El projecte guanyador correspon a Maties Cros i proposa la creació d’un comerç a Montornès Nord destinat a la venda de productes de segona mà. A més dels 6.000 euros del premi, el projecte comptarà amb l’acompanyament del Servei Municipal de Promoció Econòmica per a la posada en marxa.

El jurat, format per persones de reconegut prestigi vinculades al desenvolupament econòmic del territori, l’ocupació i la cohesió social, ha declarat desert el segon premi, dotat amb 4.000 euros, en considerar que cap dels projectes restants acreditava degudament la seva sostenibilitat i viabilitat econòmica.

Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Ocupació
D'esquerra a dreta, l'alcalde, José A. Montero; Jordi Juncà, president de Concentració Industrial Vallesana i director de planta de Henkel Ibérica SA, i Maties Cros, guanyador del Premi Emprèn 2014
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona