CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gent gran fa visible la seva energia

La gent gran fa visible la seva energia

10/10/2014

Un centenar de persones han seguit la sessió de gimnàstica que s’ha celebrat aquest divendres al davant de l’Ajuntament en el marc de la Setmana de la Gent Gran. Les activitats es perllongaran fins al dia 20.

S’anomena Setmana de la Gent Gran, però de fet són pràcticament vint dies en què les persones grans del poble fan visible la seva empenta i ganes de fer coses.

Hi ha tallers de punt al Casal de Cultura, de riure i bijuteria als Casals de la Gent Gran i sessions de L’hora del conte a la Biblioteca en què els més experimentats expliquen als més petits històries de fogons i cassoles relacionades amb la cuina dels nostres avis.

L’activitat física també pren protagonisme. Aquest divendres al matí, un centenar de persones han participat en una activitat que ja comença a tenir una certa tradició. Usuaris dels Casals de la Gent Gran s’han ajuntat a la porta de l’Ajuntament per fer una sessió de gimnàstica que ha culminat amb un esmorzar. El 20 d’octubre es farà una caminada pels voltants de Montornès. (Aquesta activitat estava prevista inicialment per al dia 13). Qui vulgui participar a la caminada, s’hi pot apuntar als Casals de la Gent Gran de Montornès.

Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
Sessió de gimnàstica al davant de l'Ajuntament
Exercicis durant la sessió gimnàstica celebrada en el marc de la Setmana de la Gent Gran
Taller "Apunta't a fer punt" al Casal de Cultura
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona