CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El veïnat omple de Festa els carrers

El veïnat omple de Festa els carrers

23/09/2014

Les entitats del poble han aconseguit, una vegada més, el ple en les activitats de Festa Major.

Des del divendres, amb el Toc d’inici, el pregó à càrrec del periodista Fernando González “Gonzo” i la cremada de l’Ajuntament, passant pel cap de setmana amb la Fontapa, concerts, balls, correfocs, cercaviles, trobada de gegants, activitats esportives, fins arribar al dilluns de Festa Major amb el berenar homenatge a la gent gran, Montornès ha viscut quatre dies intensos de festa i diversió.

El veïnat s’ha abocat a viure una celebració possible gràcies a l’esforç, el treball i la implicació de les entitats.

Només el mal temps va enterbolir dilluns al matí la celebració dela II Diadad’Entitats Esportives i la Jornada d’esports infantils al carrer que s’havia de celebrar a la plaça de Pau Picasso. 

Aniversaris i una nova figura per a l’Esplai Panda

Durant el cap de setmana les entitats locals han participat a la festa amb intensitat, però n’hi ha algunes que l’han viscuda de manera especial. Es tracta de la Colla de Geganters que celebra el 25è aniversari i la Colla de Drac i Diables, perquè la seva figura principal, el Ceballot ha fet vint anys.

Una altra entitat que ha tingut un cap de setmana singular ha estat l’Esplai Panda. Divendres va presentar una nova figura, el “Xiong” que, a partir d’ara, acompanyarà els seguicis festius al poble. Aquesta nova figura ha seguit els cercaviles i fins i tot, va participar dissabte en la pujada al Castell, en que van participar prop de 300 persones. 

Els espais de gom a gom

De fet, gairebé tots els actes han estat multitudinaris. Els carrers a l’entorn de la plaça de la Font es van desbordar amb la Fontapa i la celebració del concert d’Hotel Cochambre, dissabte a la tarda, igual que a l’exhibició de dansa que es va fer a la plaça de Pau Picasso. A la nit, al voltant de 500 persones van assistir a l’espectacle de Planeta Impro, i diumenge no s’hi cabia a la plaça de Joan Miró per viure l’essència de la Dansa de la Batalla, amb els Gegants. També la gent gran ha gaudit de la Festa: més de 800 persones van ser convidades al berenar i ball amb que s’ha clos el programa d’actes.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
El periodista Fernando González "Gonzo" va encendre el coet que marca l'inici de la Festa Major
Inici de la Festa Major al davant de l'Ajuntament
La Dansa de la Batalla a la plaça de Joan Miró. Foto: @MontornesFestes
Exhibició de dansa a la plaça de Pau Picasso. Foto: @MontornesFestes
Berenar homenatge a la nostra gent gran. Foto: @MontornesFestes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona