CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès a punt per gaudir de la Festa Major

Montornès a punt per gaudir de la Festa Major

16/09/2014

A partir del divendres 19 i fins al dilluns 22, se celebra el gruix de les activitats programades. Enguany el pregoner de la Festa serà el periodista Fernando González, “Gonzo”.

Aquest dimarts s'ha dut a terme la presentació als mitjans de Comunicació de la Festa Major 2014. 

En programa de la Festa Major recull una setantena d'actvitats, culturals, lúdiques, musicals i esportives per a totes les edats.

Han estat programades per la Comissió de Festes que formen les entitats locals. Aquest any la Colla de Geganters del poble fa 25 anys i la figura principal de la Colla de Drac i Diables, el Ceballot, en compleix 20.

Un pregoner "mediàtic" i amb perfil social

Fernando González, “Gonzo” serà l’encarregat, el divendres 19 a les 21 h de fer el pregó de la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament.

El periodista, presentador i reporter del programa “El Intermedio” ha aconseguit ressò mediàtic pels seus reportatges transgressors i reivindicatius. A més de a La Sexta, ha treballat a RNE, Antena 3 i Telecinco i ha aconseguit diversos premis pels seus treballs d’investigació d’alt contingut social.

El conegut presentador, que farà el pregó de manera completament altruista, protagonitza un vídeo de suport i promoció de la Festa Major de Montornès, en la línia del que va fer l’any passat El Gran Wyoming, acompanyat de Sandra Sabatés. Es pot visionar a:
https://www.youtube.com/watch?v=GBNz8YL7a94

 

Arxivat a: Cultura i festes
Presentació als mitjans de la Festa Major 2014
Durant la presentació s'ha projectat el vídeo de promoció de la Festa Major protagonitzat pel periodista Fernando González "Gonzo"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona