CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Prop de 2.500 alumnes comencen el curs escolar

Prop de 2.500 alumnes comencen el curs escolar

15/09/2014

1.715 escolars d’infantil i primària i 745 de secundària i batxillerat han viscut el primer dia de classe als centres d’ensenyament del poble. També han començat el curs els 30 alumnes del Pla de Transició al Treball.

Les cinc escoles Montornès i els dos instituts han començat el curs sense incidències i amb l’excitació que acompanya cada any el primer dia de classe. L’Escola Marinada ha donat la benvinguda a 387 alumnes. El claustre està format per 30 professors a jornada completa i3 amitja jornada. L’Escola Mogent ha rebut 463 infants. El centre té enguany 29 professors, un dels quals a mitja jornada. N’hi ha un més que l’any passat, per cobrir el nou grup de P3 que s’ha creat.

Un total de 212 alumnes s’han incorporat a l’Escola Palau d’Ametlla on els esperaven els 16 professors del centre, dos dels quals a mitja jornada. Aquest curs l’equipament disposa de dos mestres més que l’any passat i ja imparteix fins a sisè de primària. Finalment, Sant Sadurní ha rebut 227 alumnes amb un professorat format per 15 docents i Can Parera, 424 amb un cos de 30 mestres.

Pel que fa als Instituts, el Vinyes Velles ha començat el curs amb 425 alumnes i el Marta Mata amb 320. Finalment, també ha començat el curs la trentena d’alumnes que segueixen la formació al Pla de Transició al Treball en els mòduls de Fabricació mecànica i Hoteleria.

El proper 23 de setembre començaran les classes al Centre de Formació d’Adults i a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Teatre.

Novetats en les instal·lacions

L’Escola Sant Sadurní estrena aquest curs el menjador lliurat a finals de juny per lAjuntament. L’espai ha estat condicionat pels serveis tècnics del Consistori i la Brigada Municipal d’Obres, amb el reforç de treballadors contractats per mitjà dels Plans d’Ocupació Local 2013. A més, durant l’estiu s’han dut a terme feines de pintura a l’equipament.

Pel que fa a l’Escola Palau d’Ametlla, disposa aquest curs d’un tercer mòdul al pati per poder acollir tot l’alumnat. L’edifici principal, que també s'ha pintat aquest estiu, té 5 aules i cada mòdul, dues. La Brigada municipal d’Obres ha treballat per pavimentar els accessos i habilitar la zona de jocs.

A l’Escola Marinada s’ha renovat el parquet del gimnàs i de l’aula de música.

En general, s’han dut a terme arranjaments a tots els centres, entre els quals hi ha l’habilitació de bandes rugoses a les escales per fer-les més segures.

Arxivat a: Educació
Inici del curs (Escola Palau d'Ametlla)
Durant l'estiu s'ha repintat l'Escola Sant Sadurní
Treballs de pavimentació a l'Escola Palau d'Ametlla
Parquet renovat a l'Escola Marinada
Arranjaments a les escales dels centres amb bandes antilliscants
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona