CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les Festes de Montornès, en mans dels veïns

Les Festes de Montornès, en mans dels veïns

01/08/2014

Ja en els darrers anys les entitats han participat activament en l’organització de les festes. El mes de juliol, el Ple va aprovar inicialment un reglament per regular la seva col·laboració a través de la Comissió Municipal de Festes.

La col·laboració, fins ara no regulada formalment, de les entitats en la programació de les festes del poble ha quedat recollida en el reglament de funcionament de la Comissió Municipal de Festes de Montornès, aprovat inicialment en el Ple ordinari del mes de juliol.

El document defineix la composició, els objectius i les funcions d'aquesta comissió en què podrà participar un representant de cada entitat que ho demani de les que hi ha inscrites al Registre Municipal d’Entitats. També, qualsevol persona del municipi a títol individual (fins a un màxim de 5) que ho sol·liciti per mitjà d’una instància.

La Comissió assessorarà i canalitzarà la participació dels grups i entitats i prendrà decisions en l’organització del disseny i la programació dels esdeveniments festius, mentre que l’Ajuntament en tutelarà el funcionament.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Festes de Montornès. Foto: Ajuntament de Montornès. Autor: JA Jiménez

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona