CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local intercepta 4 joves amb bitllets falsos al municipi

La Policia Local intercepta 4 joves amb bitllets falsos al municipi

24/07/2014

Arran d’una alerta ciutadana, la Policia local ha identificat aquesta setmana quatre joves que pretenien pagar amb diners falsos en alguns establiments del municipi. La setmana passada ja es van detectar altres bitllets falsos amb el mateix número de sèrie que els intervinguts.

Aquesta setmana la Policia Local ha identificat quatre joves que pretenien abonar consumicions a dos bars del poble amb bitllets, presumptament falsos.

L’avís va arribar el dilluns 21, per part d’un ciutadà que va alertar telefònicament la policia que uns joves havien abonat amb bitllets, presumptament falsos, una consumició en un bar dela Rambla de Sant Sadurní i que viatjaven en un turisme de color fosc. La Policia va localitzar el vehicle i els ocupants al carrer de Blas Infante.

Durant l’escorcoll se’ls van trobar 3 bitllets de 20€ presumptament falsos. Es dóna la circumstància que la setmana passada havien estat detectats al municipi altres bitllets de 20 euros també falsos amb el mateix número de sèrie que els intervinguts.

Els joves identificats són dos nois de 22 i 18 anys, veïns de Montornès i de Castellar del Vallès i dues noies de 16 anys, veïnes de Sabadell i Sentmenat.

La Policia Local va instruir diligencies penals i va citar davant el Jutge d’Instrucció els joves per “Circulació de moneda falsa”. El cas ha passat a mans dels Mossos d’Esquadra.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Vehicles a la porta de la Prefectura de la Policia Local de Montornès
Còpia dels bitllets intervinguts
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona