CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès Nord proposa un “Finde Cultural” amb activitats per a tothom

Montornès Nord proposa un “Finde Cultural” amb activitats per a tothom

24/04/2014

Aquest divendres comencen tres dies d’activitats socioculturals per a tots els gustos amb cinema, balls, menjars, espectacles i tallers

Una sessió de Cinefòrum sobre la pel·lícula "Persèpolis" de Marjane Satrapi i Vincent Paronaud obrirà aquest divendres al vespre les activitats del “Finde Cultural” a Montornès Nord.

A partir d’aquí comença un cap de setmana ple d’activitats que inclouen la pintada d’un mural sobre el 50 aniversari de Montornès Nord a la façana del mercat Nostra Senyora del Carme, tallers de dansa i batucada, espectacles i concerts. 

Tastet de menjars del món
Entre les activitats destaca un tastet de menjars del món que tindrà lloc el dissabte a l’escola Marinada. Hi pot participat tothom aportant un plat propi per poder-lo compartir amb la resta. Només cal que s’hi apropi a les 13.30 h amb el seu plat i obtindrà un tiquet amb el qual la persona i el seu grup podran participar en el tastet. L’organització posarà les begudes, els plats i els coberts.

Un "Guateque" com a colofó
Les propostes de diumenge inclouen un espectacle familiar amb cançons i contes africans al matí a la plaça del Poble. A la tarda, el ball de que habitualment celebra la gent gran a l’Espai Cultural Montbarri es transformarà en un “Guateque” obert a majors de 14 anys amb música dels anys 60 i 70.

El “Finde Cultural” està organitzat per la Comissió d'entitats de Montornès Nord, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns, el Centre d'estudis de Montornès, l'escola de Música, el CJ Satèl·lit, el CI la Peixera i el suport de l'Oficina del barri.

(Podeu consultar els horaris i la programació prevista als arxius adjunts i també a l’Agenda del web)

Arxivat a: PII Montornès Nord
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona