CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mons Observans inaugura la primera temporada de tallers fotogràfics

Mons Observans inaugura la primera temporada de tallers fotogràfics

24/04/2014

Aquest mes d'abril s'inicia la primera temporada de tallers fotogràfics a l'assentament romà Mons Observans que inclourà dues sessions matinals els mesos d’abril i maig, dues nocturnes, al juny i juliol, i una exposició de cloenda a l’octubre.

Després de la bona acollida que van tenir els tallers de fotografia realitzats l’any 2013, Mons Observans ha programat enguany diverses activitats adreçades als amants de la fotografia. La programació inclourà una sessió fotogràfica mensual: els mesos d’abril i maig les sessions es faran al matí i els mesos de juny i juliol, al vespre. Una exposició a l’octubre servirà per cloure la temporada.

Matinals de flora i geologia
La primera matinal es durà a terme aquest diumenge 27 d'abril i estarà dedicada a la flora de la muntanya de les Tres Creus. S'iniciarà a les 10 del matí amb una xerrada a càrrec de la botànica Ma. Àngels Bonet al punt d'informació del jaciment. A continuació, el fotògraf Joel Mesas farà una introducció a la macrofotografia. A partir de les 12 del migdia, els participants podran posar en pràctica els coneixements adquirits fent un recorregut guiat per l'entorn del jaciment i prenent fotografies de les flors de la Muntanyeta.

La segona matinal, prevista pel diumenge 25 de maig, se centrarà en la geologia de les Tres Creus i comptarà amb la participació del geòleg molletà Jordi Bertran.

La nit a Mons Observans
Els mesos de juny i juliol hi haurà dues oportunitats per fotografiar i gaudir del jaciment i el seu entorn a la nit. La primera serà el 21 de juny, es presenta sota el títol “Mons Observans a cop de flash” i tornarà a estar conduïda pel fotògraf Joel Mesas. La segona, prevista per l'11 de juliol, estarà dedicada a la lluna. En aquest cas, la sessió també forma part de la programació “Nits d’estiu a la romana” i es complementarà amb la xerrada "Històries de la lluna a l'antiguitat clàssica", que impartirà el narrador Albert Estengre a la mitjanit, quan la lluna faci el ple.

Al mes d’octubre s’inaugurarà una exposició de cloenda on es podran veure una selecció de les fotografies obtingudes durant la temporada.

Les inscripcions per participar als tallers es poden formalitzar a través de la pàgina web del jaciment monsobservans.cat o trucant a l'Ajuntament al telèfon 93 572 11 70 .

Arxivat a: General
Taller de fotografia nocturna a Mons Observans (Imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona