CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sant Jordi: llibres, roses, contes i activitats a la Pau Picasso

Sant Jordi: llibres, roses, contes i activitats a la Pau Picasso

23/04/2014

Un any més, la plaça de Pau Picasso ha estat l’escenari de les activitats de Sant Jordi i l’emplaçament de les parades de llibres, roses i entitats. Entre les propostes del dia hi ha hagut la VIII marató familiar de contes.

Durant tot el dia, les parades de llibres i de roses han vestit la plaça de Pau Picasso. A la tarda, s'han incorporat les parades de les entitats.

Un dels actes estrelles del dia ha estat la VIII Marató de contes, organitzada per la Biblioteca i coordinada per les conta contes, Mercè Rubí i Mon Mas.

A més d’explicar contes, durant aquesta tarda de Sant Jordi, s'ha fet el lliurament de premis de l'XI Concurs de punts de llibre, que ha tingut com a guanyador absolut Eduard Valls, i del concurs La màquina del temps en què han participat els infants de les escoles del poble. Un any més, les sardanes també han estat presents a la festa, enguany amb la cobla La Nova Blanes.

Sant Jordi als equipaments
La Diada de Sant Jordi també ha estat present a diversos equipaments municipals. La Biblioteca ha dut a terme en els darrers dies activitats relacionades amb l'escriptura com la Taula d'autors montornesencs celebrada dimecres passat. La Gent Gran dels Casals de Montornès Centre i Montornès Nord també s'ha impregnat de l'esperit de la diada amb tallers de confecció de roses i flors de paper.

Transport públic per facilitar l'accés a la plaça
Enguany hi ha tornat a haver transport per facilitar la comunicació entre barris la diada de Sant Jordi. Igual que l'any passat s'ha habilitat un autobús que ha fet el recorregut entre Montornès Nord i Montornès Centre amb parades a la plaça de Pau Picasso i al número 10 del carrer de la Llibertat, al davant del Centre Juvenil Satèl·lit. 

XII Cantata de Sant Jordi
Formant part del programa d'activitats, aquest dijous, dia 24, a les 19 h, el Pavelló Municipal d’Esports acollirà la XII Cantata de Sant Jordi. Aquest any es tracta de la representació de la cantata Al ball sense un badall amb música de Guida Sallarès i text de Miquel Desclot. L'espectacle comptarà amb la participació dels alumnes de 4t de primària de les escoles del municipi i de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Arxivat a: General
Sant Jordi 2014, a la plaça de Pau Picasso
Afluència a les parades de llibres
Contes i màgia per a infants a la Marató de Sant Jordi 2014
L'alcalde i la Regidoria de Cultura amb els guanyadors del IX Concurs de Punts de Llibre
Sardanes amb la Cobla La Nova Blanes
Treball del taller de roses dels Casals de la Gent Gran
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona