CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament reedita la “Petita història de Montornès”

L’Ajuntament reedita la “Petita història de Montornès”

22/04/2014

El Consistori ha editat 5.000 exemplars més de la Petita Història de Montornès amb dibuixos de la ninotaire Pilarin Bayès i textos de l’historiador i arxiver municipal, Nicolau Guanyabens. La publicació ha comptat amb una aportació de 2.000 euros de l’empresa Lucta.

La Petita Història de Montornès es va publicar per primera vegada l’any 2006. Ara, se n’ha fet una nova edició de 5.000 exemplars actualitzant alguns dels aspectes que havien quedat antiquats. En els dibuixos elaborats per la il·lustradora Pilarin Bayés no ha calgut fer modificacions, més enllà dels rètols d’alguns equipaments que han canviat de nom o espais de nova creació com el Parc Arqueològic i Natural Mons Observans. Variacions que també s’han incorporat als textos de l’historiador i arxiver municipal, Nicolau Guanyabens. La publicació ha comptat amb una aportació econòmica de 2.000 euros de l’empresa Lucta.

La Petita Història de Montornès és la número 203 de les Petites Històries de pobles i ciutats de Catalunya publicades per l’Editorial Mediterrània amb dibuixos de Pilarin Bayés

El llibre es lliura als infants de tercer de primària que visiten les dependències municipals i està disponible per a la lectura a la Biblioteca. El volum, com tots els de la col·lecció, es pot adquirir a les llibreries al preu de 6 euros.

Arxivat a: General
Portada de la nova edició
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona