CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocats els concursos de cartells i de disfresses de Carnaval

Convocats els concursos de cartells i de disfresses de Carnaval

07/02/2014

L'Ajuntament ha començat la difusió dels concursos que envolten la celebració del Carnaval. Les propostes per al Concurs de cartells es poden presentar fins al 19 de febrer. El Concurs de disfresses se celebrarà l'1 de març.

Com cada any quan s'acosta el Carnaval, l'Ajuntament convoca el Concurs del cartell anunciador de la festa i el de disfresses que se celebra durant la rua i que enguany serà l'1 de març.

El Concurs de Cartells
El Concurs de Cartells, que arriba a la XXIX edició, manteé tres categories: majors de 19 anys, joves d'entre 13 i 18 anys (ambdós inclosos) i infants. Els premis estan dotats amb 300, 200 i 100 euros, respectivament. El termini de presentació de propostes acaba el dimecres 19 de febrer a les 20 h. Els treballs es poden lliurar al Casal de Cultura, al Centre Juvenil Satèl·lit i, aquest any per primera vegada, a l'Oficina del barri.

El 21 de febrer a les 19 h, la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura acollirà l'acte de lliurament de premis i la inauguració d'una exposició amb totes les obres presentades.

El Concurs de Disfresses
El Concurs de disfresses es durà a terme l'1 de març durant la rua de Carnaval. Les inscripcions ja es poden formalitzar al Casal de Cultura, al Centre Juvenil Satèl·lit i a l'Oficina del barri.

Hi ha categories d'adults i d'infants i s'hi pot participar individualment, en parella, en grup, en família, o en comparsa. S'atorgaran premis a la disfressa més original i a la més treballada que oscil·laran entre els 60 i els 300 euros, segons la categoria. 

Arxivat a: General
Imatge de promoció dels concursos de Carnaval

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona