CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els veïns de Montornès s’aboquen en la campanya de recollida de llet i galetes per a Càrites

Els veïns de Montornès s’aboquen en la campanya de recollida de llet i galetes per a Càrites

24/05/2013

Durant la campanya desenvolupada entre el 13 i el 17 de maig s’ha aconseguit reunir 1.100 litres de llet i més de 400 capses de galetes

La solidaritat dels veïns ha permès aprovisionar de llet i galetes el banc d’aliments de Càrites a Montornès.

En total s’han reunit 1.100 litres de llet i més de 400 capses de galetes (amb quatre paquets cadascuna). La campanya, desenvolupada entre el 13 i el 17 de maig, tenia l’objectiu de reposar les existències d’aquests dos productes exhaurits en els magatzems de l’entitat.

Amb el suport del Departament de Serveis Socials es van ubicar punts de recollida a les escoles, instituts, la llar d’infants i els equipaments municipals.

La campanya també ha comptat amb la col·laboració d’entitats com la Penya Pere Anton que han aportat més de 100 litres de llet i una vintena de capses de galetes. L’associació Afibromón, per la seva banda ha aprofitat alguns dels actes organitzats dins el programa “Maig, mes de la salut de les dones” per a recollir aliments.

Les aportacions recollides han permès omplir les prestatgeries del magatzem local de Càrites per cobrir les necessitats pel que fa a llet i galetes fins a la propera aportació que faci Creu Roja al mes de juny.

Arxivat a: General
Els productes recollits durant la campanya
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona