CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament de Montornès engega un projecte de distribució d’aliments frescos

L’Ajuntament de Montornès engega un projecte de distribució d’aliments frescos

10/01/2013

El pla pilot s'ha posat en marxa aquest dijous per atendre 150 famílies de Montornès que travessen greus dificultats econòmiques

L’Ajuntament, la Unió de Botiguers i Càrites col·laboren en el desenvolupament del projecte de distribució d’un lot mensual d’aliments frescos que també compta amb el suport d’un grup de veïns voluntaris a títol individual o com a representants d’alguna associació local.

L’objectiu és millorar la dieta alimentària d’infants i adults que pertanyen a famílies amb pocs o cap recurs econòmic amb productes bàsics com ara carn, peix, fruita, ous i verdura del temps que complementaran les aportacions que ja fan entitats com Cáritas. El mes de desembre es va signar un conveni que regula les aportacions de cadascuna de les parts i les condicions per al subministrament i distribució dels aliments frescos.

L’Ajuntament, a més de pagar els productes i posar a disposició del pla els professionals de Serveis Socials, ha cedit la primera planta de l’edifici municipal de Pintor Mir perquè es pugui dur a terme el repartiment. Les 150 famílies que rebran l’ajut han estat seleccionades pel Departament de Serveis Socials, que és qui coordina el pla.

El projecte pilot de distribució d’aliments tindrà una durada de sis mesos i es constituirà una taula de seguiment amb representants de l’Ajuntament, de Càritas, de la Unió de Botiguers i del grup de voluntaris. El Consistori valorarà possibles adaptacions del projecte a les necessitats de les famílies de Montornès del moment i al funcionament del programa pilot.

Arxivat a: General
L'elaboració i distribució dels lots va a càrrec de persones voluntàries
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona