CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Reconeixement als estudiants més brillants de Montornès

Reconeixement als estudiants més brillants de Montornès

21/12/2012

Laura González, Sofía Maria Taboada i Carlos Segura han rebut els ajuts que atorga l’Ajuntament als estudiants amb qualificacions excel·lents

Aquest dijous s’ha celebrat l’acte institucional de lliurament dels Ajuts als estudiants del poble amb qualificacions excel·lents.

A Laura González, que havia estat alumna de l'Institut Vinyes Velles, li han estat concedits 500 euros per haver obtingut el curs passat la millor nota de batxillerat, amb un 8,11.

L’altre ajut de 500 euros, en aquest cas per a la millor nota de selectivitat ha estat per a Sofia Maria Taboada, amb una nota de 8,15. Ella va fer la secundària al Marta Mata i el batxillerat al Vinyes Velles, i actualment cursa un doble grau universitari de Física i Química.

Finalment, Carlos Segura ha obtingut 1.000 euros per la millor nota a l’acabar un curs universitari amb la màxima puntuació. Duia un 9,1 com a nota de partida, al qual se li ha sumat un punt en complir els criteris econòmics recollits a les bases dels ajuts. Estudia Economia a la Universitat Pompeu Fabra, però ja té la carrera d’Enginyeria Tècnica Aeronàutica.

El jurat d’aquesta tercera edició dels ajuts als estudiants amb qualificacions excel·lents ha estat format per l’alcalde i regidor d’educació, José Montero, la tècnica d’educació, Helena Rodríguez, els directors dels Instituts Marta Mata i Vinyes Velles, Ramon Coma i Josep Segura, respectivament, i per la directora de l’escola Sant Sadurní, Pruden Soto.

Arxivat a: General
Carlos Segura. Sofía Maria Taboada i Laura González
Acte institucional a l'Ajuntament
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona