CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Lliurats els Premis municipals a l’excel·lència estudiantil

Lliurats els Premis municipals a l’excel·lència estudiantil

01/02/2011

Lorena Corrales, Marina Sánchez i Meritxell Villén són les guanyadores d’aquests premis que tenen l’objectiu de reconèixer la feina dels estudiants més brillants

Aquest dillus es va dur a terme l’acte de lliurament de la primera edició dels Premis municipals a l’excel·lencia estudiantil.

Els Premis es divideixen en tres apartats, un per a la millor nota a l’acabament del batxillerat, dotat amb 500 euros, un altre, dotat amb la mateixa quantitat, per a la millor nota de selectivitat i un tercer de 1.000 euros per a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari.

Lorena Corrales, amb una nota de 9.51, ha rebut el premi a la millor nota de batxillerat, Marina Sánchez, amb un 8.7, el premi a la millor nota de selectivitat, i Meritxell Villén, amb un 8.89, s’ha endut el premi a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari.

El passat 17 de desembre va fallar els premis una comissió formada pels directors dels dos instituts i d'una de les escoles de Montornès juntament amb el regidor d’Ensenyament i la tècnica d'educació.

Premis superació
Properament es publicaran les bases per a la convocatòria de la primera edició d’uns altres premis que tenen l’objectiu de reconèixer la progressió dels alumnes montornesencs. Aquests guardons es diran Premis superació i s’adreçaran als alumnes amb necessitats educatives especials.

Arxivat a: General
D'esquerra a dreta, Lorena Corrales, Marina Sánchez i Meritxell Villén
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona