CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Pare Noel lliura els regals de la campanya municipal “Cap infant sense joguina”

El Pare Noel lliura els regals de la campanya municipal “Cap infant sense joguina”

23/12/2010

L’agenda del Pare Noel d’aquesta setmana ha inclòs una visita a l’Ajuntament de Montornès per lliurar part dels regals de la campanya “Cap infant sense joguina”. En aquesta edició el Pare Noel ha enviat dos angelets a visitar diverses persones grans del municipi que no es poden moure de casa.

Una quarantena d'infants de Montornès i una vintena de persones grans del municipi han estat els beneficiaris de l'edició d'enguany de la campanya, que coordina el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament.

El Pare Noel ha lliurat els regals als més petits a l’Ajuntament i ha enviat dos "àngels" a casa de les persones grans amb dificultats de mobilitat.

Un any més, la campanya ha comptat amb la col·laboració d'entitats locals com el Centro Cultural Andaluz,i la Llar d'infants Primavera, i de ciutadans a títol personal.

També hi ha hagut la col·laboració dels treballadors del mateix Ajuntament, i dels empleats de les empreses Lucta, Henkel Ibérica, Durero Packaging, Solvay-Benvic i Bebedue i de la botiga Goofy. 

Les empreses col·laboradores d'aquesta edició han estat El Corte Inglés SA, Gràfiques Mogent, Caixa Sabadell, i els establiments, l'Estanc de Montornès, les botigues Goofy i Armand i la Floristeria Guardiola.

Arxivat a: General
Visita de les ajudants del Pare Noel a les cases de persones grans amb dificultats de mobilitat
Lliurament d'obsequis a l'Ajuntament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona