CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Pla Educatiu de Ciutat per a Montornès

Pla Educatiu de Ciutat per a Montornès

18/05/2009

El gimnàs del CEIP Sant Sadurní acollirà aquest dimecres, 20 de maig, a les 18.30 h, un taller obert a la població sobre el món educatiu a Montornès La sessió forma part del projecte d’elaboració del futur Pla Educatiu de Ciutat.

L’Ajuntament de Montornès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat el procés d’elaboració del Pla Educatiu de Ciutat.

La primera acció és un taller obert a la participació dels veïns per fer una diagnosi de la realitat educativa de Montornès. Els participants hauran d’identificar i valorar els àmbits de la vida municipal que intervenen en el procés educatiu de la ciutadania. Els resultats del taller serviran de base per començar a desenvolupar les accions particulars del Pla Educatiu de Ciutat de Montornès.

El projecte parteix d’un plantejament transversal i abasta tots els canals i àmbits potencialment relacionats amb l’educació.
Aquests àmbits inclouen la família i l’escola, però també els espais d’oci i de convivència, el teixit associatiu, l’activitat esportiva, la cultura, les festes tradicionals, l’urbanisme i l’espai urbà, el patrimoni, l’entorn medioambiental i les noves tecnologies, entre d’altres

El taller que se celebrarà aquest dimecres, 20 de maig, a les 18.30 h al 20 de maig al gimnàs del CEIP Sant Sadurní està obert a la participació de tothom i no requereix inscripció prèvia.

Arxivat a: General
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona