CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Imatge corporativa

Imatge corporativa

Identificació visual: l'escut

El símbol identificador de l'Ajuntament està format per l'escut heràldic del municipi acompanyat d'una llegenda amb el nom de la institució.

En aquest apartat trobareu els escuts de l'Ajuntament en les seves dues articulacions (vertical i horitzontal) i en els formats gràfics més habituals (AI, EPS, JPG i PNG).

En cap cas es poden modificar, ni de forma ni de color. El seu ús requerirà de l'autorització prèvia del Departament de Mitjans de Comunicació de l'Ajuntament de Montornès (tel. 93 572 11 70 ext. 9203) que també supervisarà la seva aplicació final.

Per a la seva correcta aplicació seguiu les normes bàsiques d'utilització descrites en el Manual d'identitat corporativa, aprovat pel Ple Municipal.

Versions per descarregar

 Granat AI /  EPS /  JPG /  PNG AI /  EPS /  JPG /  PNG
B/N AI /  EPS /  JPG /  PNG AI /  EPS /  JPG /  PNG
Negatiu AI /  EPS / JPG AI /  EPS / JPG
Color AI / EPS AI / EPS

Color

El color corporatiu és el granat Pantone 194c, que té les següents equivalències en els diversos sistemes de representació del color:

Quadricromia: C: 8%; M: 100%; Y: 51%; K: 34%

RGB: R: 163; G: 30; B: 65

Com a alternativa a l'escut granat es podrà utilitzar la versió en blanc i negre. L'ús de l'escut policromat (en colors) quedarà restringit a reproduccions molt específiques que així ho requereixin i per a les quals us recomanem posar-vos en contacte amb l'Ajuntament.

Si el fons sobre el qual heu de reproduir l'escut és fosc, d'un color amb saturació superior al 50% o fotogràfic, s'utilitzarà la versió negativa (blanc), per a la resta de casos s'utilitzarà el color corporatiu.

.
Composició de l'escut sobre fons fosc
.
Composició de l'escut sobre fons clar

Versions incorrectes

S'ha de tenir especial cura a l'hora d'aplicar l'escut en versions negatives o en color i fer servir els arxius específics que es troben en aquesta pàgina. Eviteu utilitzar, especialment, les versions en colors que es poden trobar en altres pàgines a través d'Internet.

Versions correctes

Versions incorrectes

   
   

Consultes

La persona o organisme que utilitzi l'escut de l'Ajuntament de Montornès és responsable de la correcta aplicació de les normes descrites en aquesta pàgina.

Per a qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb el (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona