CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Memorial Covid-19. 14 de maig de 2022

Memorial Covid-19. 14 de maig de 2022

Dia i hora: dissabte 14/05/2022 a les 10:30

El 14 de maig s’estrenarà un documental que conté entrevistes amb veïns i veïnes que recorden com van viure la primera etapa de la pandèmia. Seguidament se celebrarà un acte als jardins de l’Ajuntament, amb parlaments i una ofrena floral.

Dos anys després de l’esclat de la pandèmia, Montornès ret homenatge a les víctimes i a l’esforç veïnal realitzat pel bé de la comunitat a partir d’un documental i d’un acte commemoratiu als jardins de l’Ajuntament anomenat Espai Memorial Covid-19. 

  • Projecció del documental Montornès i la crisi de la Covid-19: A les 10.30 h a l’Espai Cultural Montbarri i a les 11 h al Teatre Margarida Xirgu. El vídeo recull els testimonis de veïns i veïnes que recorden com van viure la primera onada de la pandèmia i els primers passos cap a la desescalada. Entrada gratuïta i aforament limitat. Hi haurà servei d’acollida per a infants. La reserva d’entrades ja està disponible al web entrades.montornes.cat
  • Acte d’homenatge i record. A les 12.30 h a l’Espai Memorial Covid-19. Hi participaran l’alcalde, José A. Montero, així com representants municipals i de col·lectius socials, sanitaris, educatius i comercials del poble. Alumnes de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre amenitzaran la trobada. L’acte és obert i no cal reserva prèvia. Les persones o entitats que vulguin podran fer la seva ofrena floral. L’Ajuntament posarà a disposició dels i les assistents flors perquè hi puguin participar.

El documental Montornès i la crisi de la Covid-19 estarà disponible al canal de YouTube de l’Ajuntament el mateix dissabte a la tarda.

Arxivat a: Cultural, Institucional, Social, Sociocultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona