CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres: "Les vuit muntanyes" de Paolo Cognetti

Parlem de llibres: "Les vuit muntanyes" de Paolo Cognetti

Dia i hora: dimarts 05/10/2021 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

Les tertúlies Parlem de llibres tornen de manera presencial a la Biblioteca en la primera trobada del curs. En aquesta ocasió la novel·la escollida és "Les vuit muntanyes" de Paolo Cognetti.

Després de tot un curs de sessions telemàtiques, i d'una trobada presencial el juny, les tertúlies Parlem de llibres tornen a la Biblioteca. Enguany qui vulgui es trobarà a l'equipament per reflexionar al voltant de la novel·la Les vuit muntanyes, de Paolo Cognetti.

"En Pietro és un noi de ciutat, solitari i una mica sorrut, que estiueja als Alps italians. En Bruno és fill d'un paleta de la zona, una persona que només coneix les muntanyes i que pastura les vaques del seu oncle. Estiu rere estiu, en Pietro i en Bruno forgen una profunda amistat, però amb els anys els seus camins agafen camins diferents. Qui dels dos haurà après més de la vida? El que ha recorregut les muntanyes de tot el món o el que només ha pujat al cim més alt? Una novel·la d'aparent senzillesa narrativa, que planteja una profunda reflexió sobre l'amistat, la solitud, les aspiracions, les expectatives vitals i les relacions paternofilials. Un viatge vital que ens parla de la necessitat d'escapar-se a la naturalesa, en constant recerca d'un camí que dugui a la pròpia identitat."

Raimon Portell coordina les trobades, conduïdes per persones expertes que obren les sessions amb un comentari i pregunten als lectors i lectores.

Les tertúlies tenen com a objectiu compartir impressions sobre un mateix llibre per enriquir la lectura individual amb nous matissos.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 93 568 65 30.

 

Arxivat a: Cultural
Portada del llibre
Portada del llibre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona