CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada: "En guerra, Colòmbia continua en guerra"

Xerrada: "En guerra, Colòmbia continua en guerra"

Dia i hora: diumenge 06/06/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Juvenil Sputnik

La periodista Berta Camprubí i l'activista Fabian Torres, del col·lectiu Maloka, posaran llum al conflicte que es viu actualment a Colòmbia, amb protestes dels moviments populars i indígenes.

Què ha passat a Colòmbia després dels acords de pau de 2016? Per què hi ha noves protestes dels moviments populars i indígenes colombians? Qui hi ha al darrere de la criminalització i la repressió per part de l'estat Colombià? Per on passen les possibles solucions?

En el marc dels pressupostos participatius Kosmos 2021, el departament municipal de Joventut ha organitzat la xerrada En guerra, Colòmbia continua en guerra, per donar resposta a aquestes preguntes i informar el veïnat. La conferència serà a càrrec de la periodista i activista Berta Camprubí, actualment col·laboradora als mitjans de comunicació El Salto, La Directa i Público. La trobada també comptarà amb les intervencions de l’activista colombià Fabian Torres, del col·lectiu Maloka.

S’obrirà una caixa de solidaritat destinada al Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC). 

La conferència començarà a les 18 h al Centre Juvenil Sputnik. Per assistir-hi cal reservar plaça al web de Joventut Montornès.

La tarda continuarà a les 20.30 h amb l'actuació del grup Ketekalles, el primer espectacle del cicle de concerts solidaris dels pressupostos Kosmos 2021. En aquest cas, les entrades estan exhaurides.

 

Arxivat a: Juvenil, Sociocultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona