CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Col·locació de tres plaques Stolpersteine a la plaça de la República

Col·locació de tres plaques Stolpersteine a la plaça de la República

Dia i hora: dimecres 14/04/2021 a les 18:30

Lloc: Plaça de la República

En record als tres montornesencs morts als camps de concentració nazis, la plaça de la República exhibirà tres llambordes Stolpersteine. L'acte de col·locació comptarà amb representants institucionals i amb familiars de les tres víctimes.

Coincidint amb la commemoració de la proclamació de la II República Espanyola, aquest 14 d'abril se celebrarà l'acte de col·locació de les tres llambordes de topada o Stolpersteine per recordar i homenatjar els deportats montornesencs morts als camps del nazisme: Josep Viñallonga Plana i els germans Marià i Joan Clivillers Juan.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; el president d'Amical Mathausen, Enric Garriga; el cap del programa de Memòria Democràtica de la Diputació de Barcelona, Francesc Xavier Menéndez; i el cap de l'Àrea de Continguts del Memorial Democràtic de la Generalitat, Oriol Dueñas. També hi intervindran familiars dels tres veïns.

La instal·lació de les plaques ha quedat posposada en diverses ocasions a causa de les restriccions de la Covid-19. Per la mateixa causa no hi podrà assistir l'autor de les peces, l'escultor alemany Gunter Demnig.

L'aforament de l'acte és limitat. Per assistir-hi cal inscriure's al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona