CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres virtual: “L’accionista principal", de Petros Màrkaris

Parlem de llibres virtual: “L’accionista principal", de Petros Màrkaris

Dia i hora: dimarts 06/04/2021 a les 18:00

El grup de les tertúlies Parlem de Llibres es reuneix per comentar una nova novel·la de manera virtual.

Nova sessió de la tertúlia mensual Parlem de llibres, aquest cop dedicada a l'obra L’accionista principal, de Petros Màrkaris.

“L’accionista principal té en el seu fil argumental dos qüestions d’actualitat: el terrorisme i la publicitat. D’una banda, hi ha el segrest d’un ferri grec prop de l’illa de Creta carregat de passatgers, un dels quals és la filla del comissari Kharitos. I de l’altra, els crims de dos joves que pertanyen al món de la publicitat televisiva. Al llarg de la novel·la Màrkaris entrellaça aquestes històries fins a mostrar-nos, a través d’un final inesperat, que al món dels nostres dies qui realment té molta importància és la borsa i el poder econòmic.”

Raimon Portell coordina les trobades, conduïdes per persones expertes que obren les sessions amb un comentari i pregunten als lectors i lectores.

Les tertúlies tenen com a objectiu compartir impressions sobre un mateix llibre per enriquir la lectura individual amb nous matissos. En aquesta ocasió la sessió es durà a terme de manera telemàtica.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 93 568 65 30. En el moment d'apuntar-vos-hi, la Biblioteca us donarà les dades per realitzar la connexió.

Arxivat a: Cultural
Portada del llibre
Portada del llibre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona