CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Jornada de neteja dels espais naturals

Jornada de neteja dels espais naturals

Dia i hora: diumenge 28/03/2021

L'associació local Montornès Animal organitza una nova jornada de recollida de brossa. L'entitat convida el veïnat a sumar-se a la iniciativa en grups reduïts i seguint totes les mesures de protecció marcades.

Seguint la proposta de jornades mensuals, iniciada aquest any, i coincidint amb l'Hora del Planeta, Montornès Animal organitza una nova acció de sensibilització sobre la cura de la natura.

Qui hi vulgui participar pot fer-ho en grups reduïts, recollint els plàstics, cartrons, vidres i altres residus que trobi mentre passeja pels camins del poble al llarg del dia. Enguany l'Ajuntament habilitarà una zona amb contenidors a l'aparcament del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes per deixar les bosses amb les deixalles. Allà, de 10 a 14 h, membres de l'entitat seran informant el veïnat, separant residus i segellant cartilles del Club d'Amics de la Natura i els Animals als nens i nenes que se sumin a l'activitat.

Si necessiteu acompanyament, bosses o qualsevol tipus d'informació podeu posar-vos en contacte amb l'associació Montornès Animal a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
També podeu enviar imatges o vídeos que enregistreu el dia de la jornada a la mateixa adreça electrònica, o bé publicar-los a les xarxes socials anomenant l'entitat o amb les etiquetes #NetegemMontornès i/o #MontornèsAnimal.

L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Montornès del Vallès i del Club Bàsquet Vila de Montornès.

Arxivat a: Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona