CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Cavalcada de reis 2020

Cavalcada de reis 2020

Dia i hora: diumenge 05/01/2020 a les 17:30

Lloc: Sortida: Centre Infantil La peixera

Els Reis d'Orient no faltaran a la seva cita anual amb Montornès. Aquest any, la cavalcada també comença al Centre Infantil La Peixera!

Després d'un llarg viatge, els Reis d'Orient preveuen fer parada al Centre Infantil La Peixera (carrer del Vallès) on agafaran forces per emprendre des d'allà una cavalcada reial que recorrerà diversos carrers de Montornès i acabarà a la carpa polivalent El Sorralet. 

Recorregut: Centre Infantil la Peixera. c. de Federico García Lorca, c. de la Llibertat, av. del Riu Mogent, av. de la Llibertat, av. de l'11 de setembre, c. de Jaume Balmes, c. de Palau d'Ametlla, c. de l'Estrella, c. de Sant Sadurní, rbla. de Sant Sadurní, av. de la Llibertat i arribada a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Les carrosses dels reis aniran acompanyades per les cinc escoles de primària, la Llar d’Infants El Lledoner, la Comissió de Convivència de Montornès Nord, la colla Ball de Diables i Drac i la Colla de Geganters.

 Les portes de la carpa polivalent El Sorralet s'obriran a les 18.30 h. Els nens i nenes podran lliurar les cartes als reis durant la cavalcada i al final del recorregut a la carpa polivalent. Allà, l'Associació La Remençada farà una xocolatada solidària per recaptar fons per a l'ONG Pallassos Sense Fronteres.

A més, per voluntat expressa dels Reis d'Orient, els caramels que es llençaran seran sense gluten i de comerç just.

Arxivat a: Esdeveniments anuals, Infantil
Cartell cavalcada reis 2020
Cartell cavalcada reis 2020

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona