CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parc de Nadal Jove

Parc de Nadal Jove

Dia i hora: Del dilluns 28/12/2015 al dimecres 30/12/2015

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Per cinquè any consecutiu, el departament municipal de Joventut organitza un Parc de Nadal, destinat a joves a partir de 1r d'ESO

Joves del Centre Juvenil Satèl·lit i dels instituts de secundària, juntament amb algunes entitats del poble, han confeccionat la proposta d'activitats per aquest Nadal.

Hi haurà jocs de taula, tallers interactius, futbolí, ping-pong, concursos, actuacions musicals, etc. i activitats estrella, com un brau mecànic i un campionat de gladiadors. A més, hi haurà un circuit d'slot construït pels joves del Satèl·lit.

L'entrada és gratuïta, tot i que algunes activitats tenen un preu de 0.50 €. Els beneficis recaptats del Parc de Nadal Infantil i Parc Jove de Nadal es destinaran al viatge de final de curs dels alumnes de 4t d'ESO dels instituts Marta Mata i Vinyes Velles, reservant una quantitat significativa a aquells alumnes participants de famílies amb més dificultats econòmiques.

Els mateixos alumnes s'encarregaran de dinamitzar algunes de les activitats del Parc de Nadal Jove. Una d'elles és un racó saludable on s'oferiran productes alimentaris com refrescos, pastissos o còctels.

L'horari serà de 17 a 21 h.

Arxivat a: Esdeveniments anuals, Juvenil, Lúdica, Sociocultural
El cartell de les activitats
El cartell de les activitats
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona