CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Esquiada Jove, primera activitat de l’any finançada amb els Kosmos

L’Esquiada Jove, primera activitat de l’any finançada amb els Kosmos

12/01/2024

Una sortida a la neu prevista per al 12 de febrer obre les activitats dels pressupostos juvenils Kosmos 2024. Enguany també s’han previst sortides a parcs temàtics i activitats lúdiques per als menors així com festivals artístics i musicals per al jovent major d’edat.

El Departament de Joventut ha posat fil a l’agulla per tirar endavant la primera activitat del 2024 finançada amb els pressupostos participatius joves Kosmos: l'Esquiada Jove. Aquesta va ser una de les activitats proposades pel mateix jovent i escollida en l’assemblea de joves de 12 a 17 anys celebrada el novembre.

La proposta tindrà lloc el 12 de febrer, dia festiu de lliure disposició als instituts, i s’adreça a joves majors de 14 anys. El pressupost de 750 € assignat a la proposta permetrà finançar el desplaçament en autocar fins a La Molina. El cost restant anirà a càrrec de cada jove i variarà segons l’opció triada: 43 € pel forfait, l’assegurança i el casc; o 60 € si a més cal llogar esquís o taula d’snow.

Per poder participar-hi cal autorització de les persones majors d’edat al càrrec (pares, mares o tutors/es). S’ha de lliurar l'autorització als centres juvenils Sputnik o al Satèl·lit abans del 17 de gener. En el cas que hi hagi més preinscripcions que places, el 18 de gener es farà un sorteig. Les persones que obtinguin plaça, a més, hauran de confirmar-la abans del 26 de gener. La resta romandran en llista d’espera. 

16 propostes dins dels pressupostos participatius joves Kosmos 2024

A més de l’Esquiada Jove, enguany es duran a terme 8 activitats més adreçades a joves menors d’edat. Hi predominen les sortides d’estiu i a parcs temàtics com Port Aventura o el Tibidabo. També hi ha propostes lúdiques com un Bingo Musical, un Escape Room i un Túnel del Terror. El jovent major d’edat gaudirà de 7 activitats, principalment festivals com el d’oci alternatiu FOAM, que arriba a la cinquena edició, la segona edició del Hielo Fest o el Via Festum.

Totes les propostes van ser proposades i escollides en el procés participatiu dels Kosmos Joves, celebrat durant el mes de novembre passat.

Arxivat a: Joventut
Imatge de promoció de l'Esquiada Jove 2024
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona