CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta prèvia a l’elaboració del reglament d’ús de mòduls d’aparcament per a bicicletes “Bicitancat” a Montornès

Consulta prèvia a l’elaboració del reglament d’ús de mòduls d’aparcament per a bicicletes “Bicitancat” a Montornès

08/02/2024

Del 12 al 23 de febrer, el veïnat pot fer aportacions per al reglament que s’elaborarà per regular l’aparcament de bicicletes al municipi en instal·lacions de “Bicitancat”. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311.

L'Ajuntament ha engegat el procés per a l’elaboració d’un reglament que reguli l’ús dels futurs aparcaments segurs de bicicletes que es preveu instal·lar a la via pública. El servei seguirà el model de “Bicitancat” i té l’objectiu d’afavorir la mobilitat sostenible pel municipi i l’entorn.

El nou reglament recollirà els drets, els deures i les normes de conducta i d’accés per part de les persones que en facin ús i així com del personal que se n’ocupi.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions, mitjançant la següent instància o a través de la plataforma Participa 311 del 12 al 23 de febrer de 2024.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Model de "Bicitancat"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona